Du har netop klikket \"Ja-tak\" til et billede ... du kan betale de 1200,- kr. med Mobile Pay - eller du kan bestille dit helt eget billede meget billigere ved at ringe på 21602991
Menu

Fotografen fik håndtryk af Dronning Margrethe

Nytårsaften 2014 på Fredensborg Slot
Dronning Margrethe holder den traditionsrige nytårstale i havesalen på Fredensborg

 

 

Dronning Margrethe og Prinsgemalen bor på Fredensborg Slot i vinteren 2014/2015 på grund af renovering af residenspalæet på Amalienborg Slot, som tog skade under skybruddet i 2011.

Det er derfor for første gang i mange år naturligt, at Dronning Margrethe holder den traditionsrige nytårstale fra havesalen på Fredensborg Slot. Den Kongelige Livgarde står opmarcheret i parade stilling og tusindvis af borgere ser med på storskærme og drikker champagne mens DR TV og TV2 sender live fra Ydre Slotsgård, som er helt fyldt.

Inde på Fredensborg Slot sidder 4 fotografer og småsludrer helt stille mens Dronningen taler inde i Havesalen. Kommunikationschef Lene Balleby har smidt stiletterne og lister rundt på strømpefødder. Hvem der lavede støj under talen ved vi ikke, men det var ingen af os. Efter talen bliver kaldt ind i havesalen, og Dronning Margrethe sidder klar til at blive fotograferet.

Efter en kort foto seance bliver der sagt tak. Dronning Margrethe rejser sig og giver hver af os hånd med et “Godt Nytår”

En meget fin aften og en stor gestus af majestæten.

Nu glæder vi os så til Dronning Margrethes 75 års fødselsdag den 16. april. Festlighederne starter allerede i marts.

 

 

 

 

One Response

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *