Fotograf info

Velkommen hos Firmafotografen.dk som drives og ejes af Peter Dahlerup Fotografi, der med 25 år som selvstændig fotograf har stor erfaring. Se også www.dahlerup.dk  – her finder du masser af inspiration og basisviden. Peter Dahlerup var en af de første fotografer i Nordsjælland, som lavede en egen hjemmeside. Derfor er www.dahlerup.dk også firmaets basis side med en anden historik. Firmafotografen.dk er kommet til verden i år og viser med al tydelighed, at Peter Dahlerup er kreativ og med fremme på de nye trends.

Som firmafotograf laver Peter Dahlerup masser af produktbilleder, katalog billeder, firmaprofil billeder, modefoto og reportagefoto, og han færdes dels på de bonede gulve i Kongehuset den ene dag for næste dag at lave industrifoto i en varmekælder på Nørrebro i København. Peter Dahlerup har også gennem tiderne lavet en del luftfotos. Peter Dahlerup arbejder udelukkende som freelancefotograf, og han kan således bookes til alle typer opgaver i alle typer virksomheder.

Peter Dahlerup har siden starten af 1991 været chef fotograf for Oluf Brønnum & Co. A/S www.bronnum.dk og laver stadig katalog og produktbilleder. Peter Dahlerup er specialist i fotografering af glas, porcelæn, bestik og køkkentøj. Men også modebilleder, smykke billeder og især firmaportrætter med masser af personalefotos og gruppefotos af alle medarbejdere er et speciale for fotograf Peter Dahlerup.

Peter Dahlerup rejser hele Danmark rundt og fotograferer jobs for Schultz Information og laver billeder til firmaets job databaser, hvilket Peter Dahlerup startede med i 1993.

Peter Dahlerup har studie i Fredensborg på Oldvejen 5. Både som bryllupsfotograf og firmafotograf kommer Peter Dahlerup overalt i Danmark, men selvfølgelig er det mest som fotograf i Nordsjælland eller København.

Som bryllupsfotograf kommer fotograf Peter Dahlerup overalt i Danmark og Skåne. Bryllupsfotograf Peter Dahlerup var den første fotograf i Nordsjælland, som lavede et design album med bryllupsbilleder, som vi alle kender det i dag som en digital bryllupsbog. I Scandinavian Open blev bryllupsfotograf Peter Dahlerup fra Fredensborg således kåret som intet mindre end “Nordisk Mester i Bryllupsfotografi” i en hel bryllupsserie. Peter Dahlerup har en stor berøringsflade og som institutionsfotograf har han stor børnetække, når han laver børnefoto i konceptet “Luksus til lavpris”.

Er du interesseret i fotografering til et bryllup eller en anden form for privat fotografering kan du med fordel se den nye hjemmeside med billeder til private på

www.weddings.dk

Både www.firmafotografen.dk og www.weddings.dk er lavet af Peter Dahlerup Fredensborg med www.dialogdesigneren.dk som uundværlig support og coach.

Kontakt findes på siden Kontakt – ellers

Ring direkte til Peter Dahlerup Fotografi på mobil 21602991 eller send en e-mail til fotografen og lav en forespørgsel på din næste fotoopgave.

Peter Dahlerup er kendt for at være kvik, kreativ, fleksibel og laver et super godt fotografisk produkt til en fair pris.

Peter Dahlerup er medlem af dff / Dansk Fotografisk Forening og Dansk Journalistforbund og har Internationalt Pressekort.

Peter Dahlerup er også optaget i SWPP, som er Society of Wedding and Portrait Photographers i England.

Peter Dahlerup er kendt i branchen for altid at være velklædt og optræder høfligt og diskret – her ses Peter Dahlerup på arbejde som officiel fotograf ved rød løber ved Danish Beauty Award, som denne gang blev afviklet i Wallmans i Cirkusbygningen i København.

FB DBA fotograf Peter Dahlerup på arbejde