Fotograf Peter Dahlerup fra Fredensborg har det store overblik, når han som her står overfor 400 elever på Erhvervsskolen Nordsjælland i Helsingør. Faglærer Jens Hildebrandt har sørget for stige og sikkert rækværk, så fotograf Peter Dahlerup kan udføre sit fotografiske arbejde med et gruppefoto fra taget af en af bygningerne på skolen. Jens Hildebrandt har sendt nogle billeder af fotografen i arbejde.

Problemet denne morgen med dette gruppefoto var stærkt sidelys fra solen, som også skinnede direkte ind i objektivet. Problemet blev løst med en pap plade som fotograf Peter Dahlerup fik bragt op af Jens Hildebrandt. På den måde blev strølyset i objektivet afskærmet og billedet af alle skolens elever blev en succes.

 

gruppefoto 0 fotograf Peter Dahlerup på Erhvervsskolen Nordsjælland i Helsingør gruppefoto 1 fotograf Peter Dahlerup på Erhvervsskolen Nordsjælland i Helsingør gruppefoto 2 fotograf Peter Dahlerup på Erhvervsskolen Nordsjælland i Helsingør gruppefoto 4 fotograf Peter Dahlerup på Erhvervsskolen Nordsjælland i Helsingør

Her står fotograf Peter Dahlerup i en lift i Copenhagen Congres Center Bella Center til en kongres, hvor 550 deltagere skulle fotograferes på vej til middag.

kongresfoto nr 1937 fotograf Peter Dahlerup Firmafotografen København