Fotografen og svinehyrden

Mit arbejde som fotograf bringer mig den ene dag sammen med flotte fotogene modeller, den næste dag smukke kendisser, den tredje dag kongelige og kendte på Fredensborg Slot – men hverdagens helte er også en del af de mange mennesker, der hvert år kommer i mit objektivs søgefelt.

Servicemontøren i en mørk varmekælder, hvor lyset skulle korrigeres på kamera flashen for at give en naturlig belysning på billederne. Svineavleren i svinestien, hvor det nok mest var lugten af svinestald, som var udfordringen for fotografen, og ligeledes gyllevognen på marken, som sørger for at landbruget kan levere varer på hylderne i supermarkedet.

Det fede ved mit job som fotograf er, at jeg kommer rundt i HELE SAMFUNDET … og derfor er mit slogan også …. KOMMER OVERALT.

FB Krüger Aqua Care i kælder med rensning af fyr fotograf Peter Dahlerup FB Landmand gyllevogn på mark fotograf Peter Dahlerup Nordsjælland FB Landmand i grisesti i stald fotograf Peter Dahlerup Nordsjælland

 

Leave a comment