Kongresfotograf Peter Dahlerup er kendt som den pæne fotograf som diskret dækker en konference og leverer flotte billeder til en fair pris … ring 21602991 og hør nærmere …

kongresfotograf konference fotograf i København Peter Dahlerup

Kongresfotograf Peter Dahlerup kommer overalt i Region Hovedstaden

 

Kongresfotograf Peter Dahlerup er det sikre valg til enhver konference. Med sin venlige og diskrete fremtoning er den altid velklædte og høflige kongresfotograf Peter Dahlerup en god medspiller, når en konference eller kongres skal afvikles med stor succes.

Kongresfotograf Peter Dahlerup har en stor indlevelsesevne og forstår at placere sig på de rigtige steder før tingene sker, så de bedste billeder kommer i kassen, efterhånden som konferencen afvikles.

Fotograf Peter Dahlerup har i årevis arbejdet som kongresfotograf overalt i Region Hovedstaden og har derfor et indgående kendskab til de fleste kongres hoteller og steder.

Som kongresfotograf er det vigtigt at kunne kommunikere høfligt på dansk og engelsk og tale med alle. Gennem sit mangeårige arbejde med billeder blandt kongelige og kendte har kongresfotograf Peter Dahlerup oparbejdet en naturlig og sikker optræden med VIP kunder og deres gæster. Dette indebærer også en diskret distance og naturligvis diskretion på højeste plan.

En kongresfotograf overværer meget naturligt ting og emner som selvfølgelig skal behandles fuldt fortroligt, og her er fotograf Peter Dahlerup uddannet i sin tid i Forsvaret til en yderst loyal medarbejder, og dette gælder naturligvis også når han som kongresfotograf arbejder freelance.

Se nogle eksempler på forskellige billeder som kongresfotograf Peter Dahlerup har lavet – se her

Galleri med konference billeder

Ring 21602991 og få en snak om mulighederne ved din næste kongres eller konference – det er slet ikke så dyrt – men meget vigtigt med gode billeder