Profilbillede

studie eller on location

Se de flotte eksempler på profilbillede og ring og få et tilbud hos fotografen på 21602991

En konsulent som har startet coach virksomhed men ikke har nogen lokaler endnu skal bruge et profilbillede og det blev løst med dette virksomhedsportræt i studiet til brug for firmaets hjemmeside og brochurer og billede til visitkort

Opgaven lød på at fotografere en række medarbejdere på deres kontor så firmaets logo kom med i baggrunden - Peter Dahlerup kommer overalt og er en værdsat fotograf der kan sit job til en meget fair pris

Et professionelt profilbillede eller firmaportræt om man vil kan erhvervsfotograf Peter Dahlerup tage enten i studiet eller som det sker flest gange ude hos kunden for at spare tiden for den ansatte

Profilbillede er simpelthen så vigtigt et billede, at du ikke må overlade det til tilfældigheder - eller tage en selfie.

Profilbillede er en vigtig del på fotograf Peter Dahlerups menu og du får professionel vejledning, hvad enten du vælger at blive fotograferet i studiet eller i firmaet eller et helt andet sted.

Vi skelner prismæssigt mellem de mere simple personalefotos og de mere krævende profilbillede. Begge dele kan laves ude hos kunden. Mange firmaer foretrækker at spare medarbejdernes tid og lade Peter Dahlerup Fotografi komme ud og fotografere on location.

Eksempelvis har f.eks. Københavns Universitet altid samlet ret mange personer i tidsintervaller, så ingen skal vente mere end et par minutter når de møder op til fotografering. På den måde sparer man masser af tid og fotograferingen afregnes på timebasis, så det giver en ret lav pris pr. medarbejder.

Et Profilbillede bliver ikke kun taget i studiet hos Peter i Fredensborg, men også hos kunder i København eller Region Hovedstaden og hele Danmark, om du vil. Det har også betydet mange kunder udenfor sognet, og Peter Dahlerup har gennem tiden løst fotografiske opgaver i Herlev, Frederiksværk, Frederikssund, Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Kvistgård, Humlebæk, Nivå, Karlebo, Hørsholm, Lyngby, Allerød, Birkerød, Nærum, Holte, Hillerød, Odense, Ålborg, Køge og Ørestaden samt Syd Sverige.

Profilbillede fotograf Peter Dahlerup har altid vægtet den personlige betjening højt. Det betyder meget at en kunde føler sig godt behandlet og det er vigtigt at en kunde er tilfreds. 1 tilfreds kunde siger det videre til 2 andre - mens 1 utilfreds kunde siger det til 8 andre. Det lærte Peter Dahlerup hos Kodak for mange år siden,  og den læresætning har han efterlevet siden.

Skal du fotograferes til et nyt profilbillede eller erhvervsbillede? Her er et par tips:

Undgå hvidt tøj, da hvidt op til ansigtet reflektere lyset og let gør ansigtet mere rundt at se på.

Tøj sat sammen tone i tone er altid en god farve kombination.

Undgå kraftigt spraglet, ternet, stribet tøj. Det tager let opmærksomheden fra ansigtet.

Til kvinder anbefaler vi altid to lag tøj, f. eks skjorte og jakke eller kombinationen bluse, tørklæde. Kortærmede bluser og store udskæringer ud på skulderen bør man undgå, da tøjets linjer let kan få kroppen til at virke bredere end den er.

Har du af og til hævede øjne? Så vær opmærksom på at kraftig saltet mad dagen før kan medvirke til at øjnene bliver hævet.

Profilbillede fotograf Peter Dahlerup elsker sit arbejde og glæden ved at levere flotte billeder til en fair pris. Nu er denne hjemmeside den sidst nye for Peter følger med tiden. Peter Dahlerup dygtiggør sig med kurser med udenlandske og dygtige danske kollegaer i Dansk Fotografisk Forening DFF, i Colour Art Photo og i SWPP - Society of Wedding and Portrait Photographers og endelig er Peter også medlem af DJ Fotograferne i Dansk Journalistforbund, hvor Peter har internationalt pressekort.

Velkommen hos Peter Dahlerup Fotografi                                       "billeder til alle formål - kommer overalt"