Firmafotografen

Profilfoto til erhverv

Professionelle profilbilleder i studie eller taget hos kunden

Spar tiden for dine medarbejdere – jeg kommer til Jer og medbringer udstyr – så profilbilelderne kan tages uden at medarbejderen er væk fra sin plads i mere end få minutter. Firmafotografen har stor erfaring og kommer rundt og laver profilbilleder i mange virksomheder. Profilfoto med miljø, med hvid baggrund, med farvet baggrund, med sort baggrund … samme flotte billeder hver gang. 

Et erhvervsportræt skal som profilbillede skille sig ud fra mængden - book fotograf Peter Dahlerup
green-screen portræt og professionelt profilbillede til brug for hjemmeside og visitkort og brochurer
Firmabilleder indbefatter i høj grad personalebilleder som dette af en kosmetolog fotograferet i hendes klinik. Københavns Universitet og mange andre både store og små virksomheder får opdateret både store mængder og enkelte nye medarbejdere de i virksomheden, så medarbejdernes dyre tid spares.
En SAS ground hostess fotograferet til job database af erhvervsfotograf Peter Dahlerup
green-screen portræt og professionelt profilbillede til brug for hjemmeside og visitkort og brochurer
profilfoto personalefoto foto til hjemmeside fotograf i København Peter Dahlerup
Firmabilleder indbefatter i høj grad personalebilleder som dette af en kosmetolog fotograferet i hendes klinik. Københavns Universitet og mange andre både store og små virksomheder får opdateret både store mængder og enkelte nye medarbejdere de i virksomheden, så medarbejdernes dyre tid spares.

Profilfoto er simpelthen så vigtigt et billede, at du ikke må overlade det til tilfældigheder – eller tage en selfie.

Profilfoto er en vigtig del på fotograf Peter Dahlerups menu og du får professionel vejledning, hvad enten du vælger at blive fotograferet i studiet eller i firmaet eller et helt andet sted.

Vi skelner prismæssigt mellem de mere simple personalefotos og de mere krævende profilbillede. Begge dele kan laves ude hos kunden. Mange firmaer foretrækker at spare medarbejdernes tid og lade Peter Dahlerup Fotografi komme ud og fotografere on location.

Eksempelvis har f.eks. Københavns Universitet altid samlet ret mange personer i tidsintervaller, så ingen skal vente mere end et par minutter når de møder op til fotografering. På den måde sparer man masser af tid og fotograferingen afregnes på timebasis, så det giver en ret lav pris pr. medarbejder.

Et Profilfoto bliver ikke kun taget i studiet hos Peter i Fredensborg, men også hos kunder i København eller Region Hovedstaden og hele Danmark, om du vil. Det har også betydet mange kunder udenfor sognet, og Peter Dahlerup har gennem tiden løst fotografiske opgaver i Herlev, Frederiksværk, Frederikssund, Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Kvistgård, Humlebæk, Nivå, Karlebo, Hørsholm, Lyngby, Allerød, Birkerød, Nærum, Holte, Hillerød, Odense, Ålborg, Køge og Ørestaden samt Syd Sverige.

Profilfoto fotograf Peter Dahlerup har altid vægtet den personlige betjening højt. Det betyder meget at en kunde føler sig godt behandlet og det er vigtigt at en kunde er tilfreds. 1 tilfreds kunde siger det videre til 2 andre – mens 1 utilfreds kunde siger det til 8 andre. Det lærte Peter Dahlerup hos Kodak for mange år siden,  og den læresætning har han efterlevet siden.

Skal du fotograferes til et nyt profilfoto eller erhvervsbillede? Her er et par tips:

Undgå hvidt tøj, da hvidt op til ansigtet reflektere lyset og let gør ansigtet mere rundt at se på.

Tøj sat sammen tone i tone er altid en god farve kombination.

Undgå kraftigt spraglet, ternet, stribet tøj. Det tager let opmærksomheden fra ansigtet.

Til kvinder anbefaler vi altid to lag tøj, f. eks skjorte og jakke eller kombinationen bluse, tørklæde. Kortærmede bluser og store udskæringer ud på skulderen bør man undgå, da tøjets linjer let kan få kroppen til at virke bredere end den er.

Har du af og til hævede øjne? Så vær opmærksom på at kraftig saltet mad dagen før kan medvirke til at øjnene bliver hævet.

Du kan altid læse mere på FAQ eller Q&A

Se også altid Fototilbud