Video produktion til erhverv og private

Fotograf Peter Dahlerup har lavet en del video produkter til Fredensborg Kommune, til butikkerne i Jernbanegade i Fredensborg, til mindre erhverv og virksomheder og desuden en del små videoer til brug på de sociale medier for kandidater til valget.
Fotograf Peter Dahlerup arbejder hurtigt og effektivt og med sin store viden og indlevelses evne sætter han sig hurtigt ind i hvad der virker bedst og derfor er prisen på de videoer vi producerer så alle kan være med.

 

Video produktion

Jeg har hørt eksempler på video produktion der har kostet kunden 5  gange så meget som den samme kunde har betalt hos Peter Dahlerup Fotografi for en tilsvarende opgave …

Jeg arbejder som en håndværker på timeløn og sørger for at gøre det hele på den bedst mulige måde på den korteste tid. Man kan altid få et overslag på opgaven og dermed også aftale et max beløb, så fakturaen ikke pludselig stikker af. Det har altid været min filosofi at jeg lever af tilfredse kunder og her er tillid og en fair pris for opgaven et must og en selvfølge.

Video opgave løses med professionelt udstyr og herunder er der tre eksempler som man kan klikke ind på – leveret til Fredensborg Kommune og til Butikkerne i Jernbanegade i Fredensborg …